Izložba
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Dom > Izložba > Sadržaj

Prednosti koristeći maziva uže od nerđajućeg čelika visokog kvaliteta

Chuangyi Metal proizvodi Co., Ltd | Updated: Jun 27, 2016
Source:

1. visok kvalitet ulje za podmazivanje sa dobra pokretljivost i dobro prodiranje, nerđajući čelik uže podmazivanje sastoji iz da brzo prodre u niske i konopac, i za sprečavanje za uzgajanje u njihovim jezgra vlakna efekat bakterija.
2. prianjanje kvalitet podmazujeљ uljem na uže od nerđajućeg čelika nije lako zaboravljeni, podmazujeљ efekat unutar određenog opsega temperatura neće uticati na. Pored toga, performanse prianjanje vazelin guma, koje su pomogle inoxa uže za lift trakcije.
3. ima visoki film snagu, odoleti dodiruju pod izuzetno velika opterećenja visokog pritiska između žica od nerđajućeg čelika, ali i otpornost na raspadanje, propadanje.
4. visok kvalitet lube ulje silom viši kohezivan, da biste izbegli ulje kaplje, ne centrifugalne zamah izgubio tokom vežbe, izbegavajući masti otpada i zagađenja sa drugim uređajima.
5. visokog kvaliteta inoxa uže uzrokovano podmazujeљ uljem ne sadrži korozija, rрa komponente, sprečavanje korozije, sprečavanje korozije je bolje.
6. sposobnosti da se popravi, a onda je nerđajući čelik uže je nastavio da se prikloniti, zadržaće ulje film na površinskom istiskivanje proširenja. Ovo zahteva obziran i visoko uglaиana film da zaštiti konopac od pucanja.

Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi Metal celici Co., Ltd