Izložba
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Dom > Izložba > Sadržaj

Nerđajući čelik uže klip instalacije biti upoznat sa sadržajem

Chuangyi Metal proizvodi Co., Ltd | Updated: Jun 27, 2016
Source:

1. Chuck da bi se uklopio debljinu od nerđajućeg čelika žica uže, neto od unutra je u obliku prstena veća od Inoxa uže prečnika 1 ~ 3mm, neto marža tesko je da uhvatite konopac.

2. kada se koristi da zategnem u-vijci, INOX uže se komprimuje do oko 1/3. Krajnji da prebacim konopac u Sili će unakaziti, kanap, uže učitavanje sekunde nakon što je pooštrila kako bi se garantovala pouzdan. Proveri inoxa uže nakon konopac u utovar slajda, Chuck, Chuck radi dodatne sigurnosti. Sigurnost instalacije iz poslednje kartice kartice oko 500mm, glava vezivanja bezbedno iz krivine, a onda i sa glavnom konopac Stega, kao što je stega klizna bezbednosti savio će ispraviti, tako da možete pronaći i pravovremene pojacanje.

3. Chuck raspoređuje za prohrom uže prečnika između oko 6-7 puta, linija karte u jednom CIS aranžmanu, trebalo da budu deo u obliku petlji u konopac kraj, strana jedan tablice na glavnom konopac.

4. broj i raspored metod: broj kartice ne manje od 3-5, Chuck treba da bude manji od razmaka od nerđajućeg čelika prebacim konopac 6 puta, poslednji put klipa iz uže kraj udaljenost ≥ 140mm u zavisnosti od količine prema prečnik čelična žica konopac klip, 10 MM, 3, 10-20 mm, 4, 21-26 mm, 5, 25-36 mm, 6, 36-40 mm, 7.

5. nerđajući čelik uže klip učitavanje labavo prvu potvrdu treba uraditi nakon instalacije. Pod normalnim okolnostima, potrebno je da dodatno pooštriti orahe.

Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi Metal celici Co., Ltd