Novosti
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Dom > Novosti > Sadržaj

Компонента силе од нехрђајућег челика

Chuangyi Metal proizvodi Co., Ltd | Updated: May 26, 2017

Монтажа од нерђајућег челика значи алат силе за подизање предмета који се повезује између машине за дизање и лифта, као и елемента силе од нерђајућег челика за стабилизацију просторне структуре.

Нехрђајући челик садржи: Д-прстен од нехрђајућег челика, сигурносна кука од нерђајућег челика, опружна кукица од нерђајућег челика, компактни кабл од нехрђајућег челика, копча са двоструким прстеном од нехрђајућег челика, нерђајући челик, амерички прстенови Луо кравата итд.

Монтажа од нерђајућег челика значи алат силе за подизање предмета који се повезује између машине за дизање и лифта, као и елемента силе од нерђајућег челика за стабилизацију просторне структуре.

Нехрђајући челик садржи: Шунка од нехрђајућег челика, вијци од нерђајућег челика, вијци са прирубницом од нерђајућег челика, прстен од нехрђајућег челика, нерђајући челик Д-прстен, сигурносна кука од нерђајућег челика, опружна кукица од нерђајућег челика, компактни кабл од нерђајућег челика, од нехрђајућег челика Амерички прстенови Луо тие.

Шипка се широко користи у лукама, електричном енергијом, челику, бродоградњи, петрохемији, рударству, железници, грађевинарству, металургији и хемијској индустрији, производњи аутомобила, инжењерској машини, папермакинг машини, индустријској контроли, логистици, великом транспорту, поможни цевовод, поморски спас, инжењерство океана, изградња аеродрома, мостови, авијација, ваздухопловство, стадиони од нехрђајућег челика и друге важне индустрије.

Навођење од нехрђајућег челика Упуте:

1. Не користите оштећени маж

2, приликом дизања, не твист, ноосе са

3, не дозволите да уградите чвор

4, када померате мажење, немојте је превлачити

5, избегавајте оптерећење или шок

6. Свака муниција мора бити прегледана прије сваке употребе.

7. Ако је муниција у случају хемикалија која може бити загађена или коришћена на високим температурама, добављач ће тражити савјет.


Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi Metal celici Co., Ltd