Kategorija proizvoda
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>

INOX čelik kvadrat bara

INOX čelik kvadrat bara

Nam zalihe od Inoxa Kvadratne šipke javi se oboje hladno vučene i vrela rolovani stanje. Većina kvadrata baru proizvode 3″ i pod hladno je nacrtana, iako može biti zgodna zakotrljala. Hladno vučene ba

Features

U okviru tih svetu poznati inoxa kvadratnih baru proizvođača, CHUANGYI je najpouzdaniji. Dobrodošli na veliko jeftin nerđajući čelik kvadratnih cevi, prohrom trake zaliha iz naše fabrike.

Nam zalihe od Inoxa Kvadratne šipke javi se oboje hladno vučene i vrela rolovani stanje. Većina kvadrata baru proizvode 3″ i pod hladno je nacrtana, iako može biti zgodna zakotrljala. Hladno vučene bara je sjajnija u izgled i toleranciju koja je slična vruće rolovani materijal, koji je obično prevelikim. Većina nam kvadrata u baru se isporučuje u slučajni dužine 12, ali bude smanjen na veličinu za porudžbine.

Dostupni čelik ocene: 304L, 316L, 303, 17-4, 416 i više!
Mi ćemo prilagođene testera na dužinu i prodati manje od pune dužine u neke veličine.
Poliranja usluge su dostupne.

Hot Tags: nerđajući čelik kvadratnih bar, nerđajući čelik kvadratnog cevi, nerđajući čelik baru berzanski proizvođača, fabrika, jeftino
Srodni proizvodi
E-mail to us
Ako imate bilo koji istragu oko navodne ili saradnju, slobodno Pišite nam ili koristiti sledeći obrazac za istragu. Nam prodaje predstavnik će vas kontaktirati u roku od 24 sata. Hvala na interesovanju za naše proizvode.
Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
Chuangyi Metal celici Co., Ltd